Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Conditii de plata:

1.    Plata la livrare

                                50% avans 
                                 50% plata la livrare
   Livrarea nu se efectueaza decat dupa plata integrala a echipamentelor!
Singurele instrumente de plata acceptate , sunt ORDINUL DE PLATA stampilat de banca sau FILA CEC
Plata in rate
                                 40% avans la contract
                                 30% plata la livrare
                                 30% plata in 3 rate lunare egale
   Pentru plata in rate se foloseste garantia CONT ESCROW - un depozit colateral, avand ca destinatie depozitarea/pastrarea/blocarea unor sume de bani pana la incheierea unui contract, livrarea unor marfuri si/sau indeplinirea unor conditii specificate intr-un angajament scris incheiat intre doua parti, ca garantie a utilizarii sumelor strict pentru destinatia stabilita si/sau ca masura asiguratorie a realizarii obiectivelor stipulate in respectivul angajament scris , IPOTECA IMOBILIARA sau INSTRUMENTE DE PLATA avizate de banca emitenta !
 
 

2.    Plata in LEASING

   Pentru plata in LEASING se va semna un contract cu o societate de leasing agreata de ambele parti
NU SE ACCEPTA CLAUZA DE BUY BACK
 
4.    Pentru Institutii Bugetare
                                       100% plata la livrare sau la termen!