Abatitoare / Blast chill-ere / Shock freezer / Racire rapida

Abatitoare / Blast chill-ere / Shock freezer / Racire rapida
Abatitoarele erau, până în urmă cu câțiva ani, un echipament folosit mai ales în restaurante ,gelaterii și patiserii. Ele au devenit acum un instrument din ce în ce mai popular în sectorul profesional, precum și acasă. Dimensiunile se schimbă, dar avantajele sunt aceleași: alimentele își păstrează proprietățile organoleptice și caracteristicile de prospețime și parfum, proliferarea bacteriană este oprită prin scăderea rapida a temperaturii, alimentele se păstrează mai mult timp și pierderile sunt reduse. Gama de frigorifice comercializata de Oracle Investment facilitează organizarea muncii profesioniștilor și optimizarea bucătăriei .
Abatitoarele  sunt proiectate pentru a aduce temperatura de bază a alimentelor de la aproximativ +90°C  sau mai puțin la >+3°C în aproximativ 90 de minute. Majoritatea unităților vor îngheța alimentele în patru ore sau mai puțin. Reducerea timpului necesar pentru răcirea alimentelor cu 75% este un mare beneficiu in orice operațiune.
Descoperiți întreaga gamă pe site-ul nostru:
www.horeca-echipamente.ro
Taguri:

Comentarii