Congelare rapidă

Congelare rapidă

Abatitorul, cunoscut si sub numele de blast chiller sau shock freezer, reprezinta cel mai sigur sistem de racire accelerata a preparatelor, aducandu-le la o temperatura scazuta intr-un timp scurt. Aceasta metoda de conservare a alimentelor este ideala pentru restaurante, unitati de tip fast food, gelaterii , cofetarii si business-uri care se ocupa cu servicii de catering. Un astfel de produs reuseste sa scada rapid temperatura alimentelor de la +90 °C la 3 °C in 90 de minute , sau de la +90 °C la -18°C grade Celsius in 240 de minute .

Samaref dă putere afacerii tale. Abatitoarele Samaref se remarcă prin fiabilitate și putere. Echipamentele noastre utilizează unități de condensare de top și componente care asigură cele mai înalte niveluri de performanță. Indiferent dacă aveți un restaurant, o gelaterie, o patiserie sau sunteți brutar, veți avea un randament optim atât în fazele de răcire rapidă, cât și în fazele de congelare. #samarefcoolinstinct #professionalrefrigeration #madeinitaly #blastchillers

#oracleinvestment

https://www.horeca-echipamente.ro/catalog/abatitoare-pentru-gastronomie-patiserie-640107/samaref-italia-1000027

Comentarii