Cum să alegi ușa cuptorului tău Pira

Cum să alegi ușa cuptorului tău Pira

Cuptoarele cu carbune de la Pira devin tot mai populare fiind prezente atat in multe restaurante  cu stele Michelin cat si in restaurantele obisnuite din intreaga lume .

Mult mai rapide ca un grill si cu un consum mai mic de pana la 45%, cuptoarele pe carbuni profesionale sunt capabile sa prepare o friptura cu dimensiunea de 4 cm (350 g) in 4 minute.

Temperatura de lucru este cuprinsa intre 180°C-350°C , fiind o combinatie intre convectie si caldura prin radiatie, ceea ce face ca mancarea sa fie prajita si nu gatita ca intr-un cuptor obisnuit.

Este important sa cunosti avantajele fiecarui tip de usa pentru a o alege pe cea mai potrivita bucatariei tale.

Când alegeți un cuptor pentru steak pe carbuni, una dintre întrebările pe care mulți oameni și le pun este care ușă este cea mai potrivită pentru ei. Pira Charcoal Ovens este singura companie de pe piață care are trei uși diferite pentru a satisface toate nevoile clienților săi:

Usa solida:

Ușurează curățarea cuptorului, un singur produs pentru toate suprafețele.
Puteți folosi ușa pe post de masă pentru a lăsa produse când este deschisă.
Ușa rabatabilă cu sticlă:

Cuptor cu carbuni

Puteți vedea interiorul în timp ce gătiți, permițându-vă să controlați pregătirea felurilor de mâncare. În cazul unei flăcări, o puteți detecta imediat și o puteți sitinge sau micșora.
Nu trebuie să deschideți ușa în mod continuu, evitând astfel pierderea de căldura care afectează gătitul și irosește cărbune.
În bucătăriile orientate către clienți, oferă spectacolul de a urmări mâncarea gătită.
Nu puteți folosi ușa ca masă de montaj atunci când este deschisă din cauza riscului de spargere a sticlei.
Ușă cu sticlă si deschidere verticală :

Cuptor cu carbuni cu usa cu deschidere verticala

La fel ca ușa cu balamale cu sticlă, puteți vedea interiorul cuptorului în timp ce gătiți.
Prin deschiderea verticală economisești spațiul ocupat de ușa cu balamale când este deschisă, ceea ce este foarte potrivit pentru bucătăriile înguste.
Deoarece nu puteți folosi ușa ca masă, cuptorul are o masă laterală încorporată disponibilă în două dimensiuni.
Geamul nu se murdărește deoarece uleiul și resturile de alimente  nu cad pe ușa deschisă.
După cum puteți vedea, există o ușă pentru fiecare bucătărie. Dacă încă nu sunteți sigur care ușă este cea mai potrivită pentru dvs., puteți trimite un e-mail la office@horeca-echipamente.ro și consilierii noștri vă vor ajuta.

Accesand link-ul de mai jos gasiti intreaga gama de cuptoare profesionale pe carbuni :

Arata tot din catagoria : Cuptoare pe carbuni

Taguri:

Comentarii