Pizzerie cu livrare la domiciliu

Pizzerie cu livrare la domiciliu

In Romania, piata serviciilor de alimentatie este in crestere in ultimii ani. Serviciile de livrare la domiciliu / sediu, in special in cazul pizzeriilor , au luat o amploare deosebita in ultima perioada, mai ales in marile orase. Avantajele unui sistem care ofera livrare la domiciliu se refera la asigurarea unui volum de vanzari relativ constant, deoarece astfel consumatorul nu se mai izbeste de restrictii cum ar fi comoditatea, programul de lucru sau alte evenimente neprevazute care impiedica deplasare.
Diferenta dintre multitudinea de firme care presteaza acest serviciu consta in :
" preturile practicate
" timpul de livrare
" gama si calitatea produselor oferite
Serviciile de livrare pizza la domiciliu au doua mari grupe de clienti "traditionali" : personalul firmelor, care comanda produsul in pauza de masa din timpul pranzului si consumatorii "casnici", care lanseaza comenzile de acasa, cu precadere seara. Asadar se recomanda un program flexibil, care sa acopere toate intervalele orare cu cerere ridicata.
Impreuna cu specialistii de la PizzaGroup si Tecnodom am definit o unitate cu livrare la domiciliu . Investitia intr-o astfel de pizzarie nu necesita alocarea unei sume foarte mari de bani, chiar daca se bazeaza pe folosirea utilajelor de cea mai buna calitate.
Pizza Group
1.Cuptor pizza(ENTRY BASIC) 4+4 pizze de 33cm

http://www.horeca-echipamente.ro/cumpara/cuptor-pizza-entry-basic-4-4-pizze-de-33cm-7743112


2. Suport pentru cuptor model SPA 8 - realizat din inox alimentar AISI 304 18/10 avand dimensiunea 105x85x85 si o greutate 25 kg. 
pret:443 euro fara tva

3. Hota  -

4.Feliator  220 

http://www.horeca-echipamente.ro/cumpara/feliator-220-mm-7743439

5. Malaxor 

http://www.horeca-echipamente.ro/cumpara/malaxor-cu-spirala-cuva-si-cap-fixe-22-l-18-kg-2-viteze-3677207

6.Masa pizza cu blat granit si vitrina 3 usi

http://www.horeca-echipamente.ro/cumpara/masa-pizza-cu-blat-granit-si-vitrina-3-usi-7744236

Bineinteles la toate acestea mai aveti nevoie de cateva accesorii, cum ar fi o paleta pentru introdus pizza in cuptor, o paleta pentru scos pizza din cuptor, perie pentru cuptor.

In continuare specialistii nostri va vor da cateva sfaturi in legatura cu materia prima si modul de preparare al blatului.
Faina: - 1 kg de faina speciala pentru pizza
Apa: 470 - 500 ml. Pentru stabilirea cantitatii de apa necesara, este important nivelul de saturatie a fainii, respectiv cantitatea de apa absorbita.
Drojdia: poate fi uscata sau prospata: cantitatea necesara fiind de 8 g de drojdie uscata.
Zahar: 10 g . Scopul folosirii zaharui este acela de a da blatului culoarea brumarie cand este scos din cuptor si de a ajuta coca sa creasca.
Ulei de masline: 30-50 ml la kilogram
Sare: 25 g la kilogram.
Se cantareste faina, se adauga zahar si drojdie in malaxor, se adauga apa, in prealabil amestecata cu sare. Singura conditie este ca apa sa fie la temperatura camerei. Se malaxeaza inrre 800 si 900 de rotatii, dupa care in momentul in care s-au omogenizat toate ingredientele, se aduga uleiul.
Coca se scoate din malaxor si se acopera cu folie circa zece minute. Aluatul se aseaza in cuve, se amesteca si se depoziteaza la frigider. Temperatura optima fiind de patru grade Celsius. In conditii de lucru normale, trebuie scos cu o ora - doua ore inainte de coacere.
Sos : 50 - 60 ml de sos de rosii piure, 40 ml la kilogram de ulei de masline, 15 g de sare, 5 g de oregano, piper, boia de ardei iute, usturoi.
Se intinde sosul pe blat. Se lasa o margine de 1 cm si se pune mozzarela care trebuie sa acopere sosul. In functie de pizza, se pun igredientele necesare. Se pune la cuptor, pe samota, la 350-370 de grade. Sta la cuptor maxim patru minute.

Comentarii