Cum să prepari cel mai bun Aperol Spritz din lume, cum doar italienii îl fac?!
Istoria Aperol Spritz
Aperol Spritz este un cocktail iconic italian care a câștigat...
Articole recente
Gătitul sous-vide: O revoluție în bucătăria modernă
Istoria gătitului la temperaturi joase
Gătitul la temperaturi joase, cunoscut și sub numele de sous vide (în franceză "sub vid"),...
Cum păstrăm corect sticlele de vin
Vinul, una dintre cele mai vechi băuturi alcoolice, are o istorie fascinantă care se întinde pe mii de ani. Originile sale se pierd în negura timpului,...
Diferențele dintre un malaxor și un mixer planetar
Suntem adesea întrebați care sunt diferențele dintre un mixer planetar și un malaxor. Răspunsul simplu ar fi cam ca în bancul ala vechi:...
Ce este un Retarder Prover/ proofer?
Un Retarder Prover este un dulap cu temperatură și umiditate relativă controlate și reglabile.
Este o piesă esențială în brutăriile și...
Gazul refrigerant R-290
Gazul refrigerant R-290, cunoscut și sub numele de propan, este un agent refrigerant natural care a câștigat popularitate în ultimii ani ca alternativă mai...
Congelare rapidă
Abatitorul , cunoscut și sub numele de blast chiller sau shock freezer, reprezintă cel mai sigur sistem de răcire accelerată a preparatelor, aducându-le la o temperatură...
Aflați cum puteți reduce consumul de energie cu Advanced Clima Technology de la Yesovens!
Cu toții suntem conștienți că economisirea energiei nu mai este în zilele noastre o opțiune, ci...
Abatitoare / Blast chillere / Shock freezer / Răcire rapidă
Abatitoarele erau, până în urmă cu câțiva ani, un echipament folosit mai ales în restaurante, gelaterii și patiserii. Ele...
Sistemul EPS: Cel mai bun sistem de economisire a energiei pentru mașina profesională de spălat vase
Sistemul EPS: Cel mai bun sistem de economisire a energiei pentru mașina profesională de spălat vase
Eficiența energetică a ajuns la un nou nivel cu cel mai bun sistem de economisire a...
Eficiența energetică în bucătăriile profesionale HoReCa
Așa cum este definită în Directiva 2012/27/UE a Parlamentului și Consiliului Uniunii Europene, eficiență energetică reprezintă un...
Cum să alegi corect ușa cuptorului tău Pira
Cuptoarele profesionale pe cărbune de la Pira devin tot mai populare fiind prezente atât în multe restaurante cu stele Michelin cât și în...
Agentul frigorific natural R-290 – Alegerea Eficientă și Ecologică pentru Echipamentele Comerciale
În industria HoReCa, alegerea unui echipament frigorific nu se rezumă doar la design sau...