Aflați cum puteți reduce consumul de energie cu Advanced Clima Technology de la Yesovens!

Aflați cum puteți reduce consumul de energie cu Advanced Clima Technology de la  Yesovens!

Cu toții suntem conștienți că economisirea energiei nu mai este în zilele noastre o opțiune, ci datoria și responsabilitatea fiecăruia.

Iată cum puteți economisi energie, bani și in acelasi timp proteja mediul înconjurător cu cuptoarele noastre combisteamer.

Advanced Clima Technology (ACT) este sistemul nostru de ultimă generație pentru reglarea automată și inteligentă a temperaturii si umiditatii, prezent în majoritatea modelelor noastre de cuptoare cu control Touchscreen de la YesOvens . Printr-un control constant și precis al condițiilor climatice în timpul fiecărei faze de gătire, este capabil să prevină orice modificare în timpul rețetei prin ajustarea parametrilor termici, rezultând o economie reală de energie (15-40%) și limitând pierderea în greutate a alimentelor.

Tehnologia  revoluționară YesSteam cu boiler de înaltă eficiență pentru generarea, injectarea și distribuția suplimentară a aburului către alimente fără implicarea directă a elementelor de ventilație sau încălzire la modul de putere maximă. Ajută la îmbunătățirea performanțelor de gătit, în special în cazul gătirii la capacitate maximă și șoc de temperatură (produse congelate).

Caracteristicile suplimentare , cum ar fi ventilația laterală, deschiderea laterală scurtă și camera de gătit complet sudată din AISI304 au fost concepute special de YesOvens pentru a limita pierderea de căldură.

Pentru mai multe informații click aici 👇

https://www.horeca-echipamente.ro/catalog?q=ego&c=370046

Comentarii