SistemUL EPS: Cel mai bun sistem de economisire a energiei pentru mașina dvs. profesională de spălat vase

SistemUL EPS: Cel mai bun sistem de economisire a energiei pentru mașina dvs. profesională de spălat vase

Eficiența energetică a ajuns la un nou nivel cu cel mai bun sistem de economisire a energiei dezvoltat de Jemi și certificat de laboratoarele APPLUS  garantand o economie de energie de 25%.

Jemi(Spania) a început să dezvolte sisteme pentru mașinile  profesionale de spălat vase pentru a fi mai prietenoase cu mediul și mai eficiente din punct de vedere energetic. Astfel, reutilizam energia care este transformată în abur în timpul procesului de spălare pentru a economisi energie.

Dar cum funcționează cu adevărat sistemul EPS? Se obisnuieste ca in zona de spalare a bucatariilor sa se acumuleze o cantitate mare de umiditate si temperatura.  Datorită tehnologiei sistemului EPS, mașinile de spălat vase profesionale Jemi profită de această energie reziduală, contribuind cu economii de energie de 25% și eliberând aer proaspăt, fără umiditate. Tehnologia EPS reutiliza eficient caldura irosita de la aburul generat in timpul procesului de spalare pentru a preincalzi apa proaspata de la robinet pentru a fi folosita pentru clatire. In plus, prin condensarea aburului ajutam la crearea unui mediu de lucru proaspat si placut.

Mașinile de spălat vase profesionale Jemi sunt fabricate într-un mod ecologic, căutând mereu o utilizare eficientă a resurselor, economisind energie și, de asemenea, reducând factura la electricitate. Sistemul EPS a fost certificat de laboratorul APPLUS, garantând o economie semnificativă de energie de 25%. Acest sistem este din ce în ce mai solicitat în mașinile  profesionale de spălat vase. De fapt, 3 din 5 mașini de spălat vase profesionale Jemi încorporează sistemul EPS, iar această tendință crește în fiecare an.

Masina de spalat vase cu capota , cu recuperare de caldura

Comentarii