12%
Descriere
Structură oțel inoxidabil
1 dispenser cald și 1 dispenser rece
Alimentare: 240 V
Putere: 2,8 Kw
Rata de pulverizare: 700cc/ min
Presiune de operare: 0.5-3.5 bar
Temperatura: max. 85°C
Dimensiuni: 530x590x1030 mm
Greutate: 63 Kg
Este soluția ideală pentru decorare a produselor de patiserie și cofetărie.
1 dispenser cald și 1 dispenser rece
Alimentare: 240 V
Putere: 2,8 Kw
Rata de pulverizare: 700cc/ min
Presiune de operare: 0.5-3.5 bar
Temperatura: max. 85°C
Dimensiuni: 530x590x1030 mm
Greutate: 63 Kg
Este soluția ideală pentru decorare a produselor de patiserie și cofetărie.
Professional Junior Two face parte din gama DIGITAL LINE de la ICB Tecnologie și oferă performanță superioară în pulverizarea gelatinei, fiind ideală pentru aplicații ce necesită două tipuri de furtunuri: unul încălzit și unul rece. Aparatul extrage gelatina direct din recipientul extern și o încălzește printr-un boiler intern. Furtunurile electrice încălzite mențin o temperatură constantă, iar cel rece asigură un flux optim de produs pe parcursul întregii zile de lucru.
Detalii
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review