Descriere
Echipament manual pentru uscarea legumelor.
Diametru: 430 mm
Înălțime: 500 mm
Greutate: 3,6 Kg
Volum de lucru: 20 litri
Diametru: 430 mm
Înălțime: 500 mm
Greutate: 3,6 Kg
Volum de lucru: 20 litri
• Certificat conform NSF / ANSI 2-2009: standardul de sănătate din America de Nord care atestă că produsul îndeplinește strict cerințele de calitate și siguranță.
• Rapid și eficient, respectă fragilitatea produsului.
• Construcție rezistentă pentru o utilizare zilnică intensivă.
100% etanș la apă pentru a evita scurgerea apei.
• Recipient exterior, coș superior și interior din polipropilenă (Plastic sigur pentru alimente).
• Mâner din aluminiu.
• Tratat antibacterian cu biocid, respectand cerințele HACCP.
• Rapid și eficient, respectă fragilitatea produsului.
• Construcție rezistentă pentru o utilizare zilnică intensivă.
100% etanș la apă pentru a evita scurgerea apei.
• Recipient exterior, coș superior și interior din polipropilenă (Plastic sigur pentru alimente).
• Mâner din aluminiu.
• Tratat antibacterian cu biocid, respectand cerințele HACCP.
Indispensabil pentru prepararea volumului mare de salate.
IMPORTANT: atunci când rotiți mânerul, porniți încet. Nu opriți niciodată unitatea de la învârtirea acesteia prin apucarea mânerului.
Recomandat pentru 3 - 5 capatani de salată verde.
Recomandat pentru 3 - 5 capatani de salată verde.
Pentru curățare, pur și simplu scoateți coșul superior și interior din recipientul exterior. Se spala toate cele trei componente cu un săpun lichid blând.
Clătiți cu apă fierbinte pentru a elimina toate reziduurile de săpun. Lasati să se usuce.
Nu puneți în mașina de spălat vase.
Clătiți cu apă fierbinte pentru a elimina toate reziduurile de săpun. Lasati să se usuce.
Nu puneți în mașina de spălat vase.
Opțional
Suport cu ventuze pentru stabilitate sporită: 108 eur+tva
Detalii
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review