Descriere
Echipamentul va oferă șansa de a avea mereu produse în stoc, satisfacand nevoile neprevazute.
De asemenea, permite gestionarea productiei în orice moment al zilei conservand produsele deja coapte,
fiind suficient sa scoateți produsele din unitate și sa le expuneți.
Include generator de abur (110°C) cu injectie. Aburul este injectat direct în ventilație la o temperatură ridicata
de 110 °C, care face ca aburul sa fie mai uscat decat in mod uzual. Aceasta procedura scade cu 60% condensarea
care acopera peretii camerei, reducând astfel costurile de exploatare.
Ventilația cu impulsuri cu sistem "ușă deschisă" compensează schimbările termice, împiedicând produsele cu
ciocolata, glazura sau fructe sa devina opace.
Unitate frigorifică de înaltă presiune, tropicalizată permite pornirea și oprirea la fiecare 4 secunde,
esențial pentru a menține temperatura si umiditatea constante.
Control electronic cu monitor monocromat cu ecran tactil personalizabil în funcție de nevoile dvs.,
pentru controlul tuturor parametrilor de conservare ai produsului, ceea ce face aparatul practic și ușor de utilizat.
• versiunea EVERFRESH. Ideal pentru depozitarea până la trei zile a produselor de patiserie deja coapte,
datorita sistemul de refrigerare care garanteaza o umiditate scăzută în orice conditii.
• Versiunea CHOCOLAT. Potrivita pentru conservarea ciocolatei în toate formele sale, fără a-și modifica gustul
si aspectul, datorită programului special cu ventilare și control activ al umidității care poate fi stabilit la alegere.
• versiunea BABYPROOF. Indispensabil pentru dospirea aluatului si a produselor de patiserie datorita generatorului de
abur care reduce cu 25% timpul de dospire comparativ cu sistemele tradiționale.
Alimentare: 230V/50hz
Putere frigorifica: 1400W
Temperatura: -5°C/ +40°C
Capacitate tavi: 20 x (600x400)
Capacitate: 700L
Gaz refrigerant: R404A
Dimensiuni: 790x700x2050mm
Panou de control cu ecran tactil
Greutate: 155kg
Cu 1 usa
Din otel inoxidabil
Optional model cu usa din sticla
Detalii produs
Produse similare



















