Descriere
Acest frumos topitor de ciocolată face posibilă topirea ușoară a ciocolatei. Are 6 recipiente GN cu dimensiunea de 1/6 GN, o adâncime de 10 cm și capace asortate. Afișajul digital arată clar cât de fierbinți sunt apa și recipientele GN.
Topirea diferitelor ciocolate
Acest topitor de ciocolată vă permite să umpleți simultan șase recipiente GN cu ciocolată. Astfel, puteți topi și diferite arome de ciocolată în același timp. Dacă doriți să faceți acest lucru, trebuie să urmăriți îndeaproape temperatura. Ciocolata albă se topește la 36 de grade, în timp ce ciocolata neagră se topește la o temperatură puțin mai ridicată. Puteți folosi ciocolată topită specială, dar puteți, de asemenea, să tăiați un baton de ciocolată în bucăți mici și să îl lăsați să se topească.
Topitor de ciocolată din oțel inoxidabil
Acest topitor de ciocolată din oțel inoxidabil este prevăzut cu șase recipiente gastronorm. Topitorul de ciocolată are punți intermediare și suporturi metalice care asigură că recipientele gastronorm rămân în poziție și nu plutesc sau se înclină. Topitorul de ciocolată este ușor de utilizat. Umpleți rezervorul de apă și așezați cele șase recipiente în topitorul de ciocolată. Porniți aparatul și setați temperatura dorită. Puteți seta temperatura pe grade într-un interval de temperatură de la 3 la 412°C. Un indicator luminos de temperatură de pe afișaj arată când topitorul de ciocolată a atins temperatura dorită. Umpleți recipientele cu ciocolată și amestecați regulat pe măsură ce ciocolata se topește. Scoateți recipientele din apă folosind mănuși de protecție atunci când ciocolata s-a topit suficient.
Lucrul în siguranță
Este esențial să lucrați în siguranță într-o bucătărie. Astfel, acest topitor de ciocolată este echipat cu o supapă de evacuare a aburului. Puteți deschide și închide această supapă. Atunci când apa se încălzește, se creează o mulțime de aburi. Deschideți supapa de evacuare a aburului atunci când începeți să topiți ciocolata. Aburul poate fi evacuat în siguranță prin partea laterală a aparatului. Acest lucru vă împiedică să vă ardeți atunci când doriți să scoateți un recipient. Puteți scurge apa fierbinte din recipient cu ajutorul robinetului de scurgere. Astfel, nu trebuie să întoarceți aparatul pentru a-l goli.
Curățarea topitorului de ciocolată
În cazul aparatelor în care se produc alimente, curățarea lor corespunzătoare este esențială. Acest lucru prelungește durata de viață a aparatelor. În cazul acestui topitor de ciocolată din oțel inoxidabil, aceasta este o treabă simplă. Scoateți aparatul din priză și lăsați topitorul de ciocolată să se răcească. Scoateți recipientele GN și capacele din aparat și curățați-le cu apă cu săpun. Pentru aceasta, folosiți apă caldă și un detergent blând. Uscați bine accesoriile. Apoi, scurgeți apa din aparat folosind supapa de scurgere a apei. Uscați bine interiorul. Puteți șterge exteriorul cu o cârpă moale și umedă. Când sunt bine uscate, puteți readuce recipientele GN la topitorul de ciocolată.
Doriți să cumpărați un astfel de topitor de ciocolată la îndemână? Atunci consultați subcategoria noastră de topitoare de ciocolată pentru a vedea ce alte modele comercializăm și alegeți-l pe cel care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Nu sunteți chiar acolo? Atunci contactați echipa noastră de servicii pentru clienți. Ei vor fi bucuroși să vă consilieze.
Caracteristici
- Finisajul din oțel inoxidabil previne coroziunea
- Termostat variabil de la 3°C la 412°C
- Temperatură constantă
- Echipat cu ieșire pentru apă și abur
Specificațiile produsului
- Greutate netă: 9,5 kg
- Capacitate per recipient GN: 1,7 kg de ciocolată
- Dimensiuni dispozitiv: L41 x P67 x H17 cm
- 230V / 50Hz / 1 fază 1500 Watt
Vă rugăm să rețineți: Este recomandabil să nu setați temperatura acestui aparat mai mare de 100°C.
Inclusiv
-
Containere de 6x 1/6 GN (adâncime 10 cm)
Detalii
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review