Descriere
Esențială în toate bucătăriile comerciale și de catering.
CBC a produs în 1923 prima oală sub presiune din lume, fiind compania cu cea mai vastă experiență pe piață.
Cea mai sigură metodă de gătit, cu garanție sanitară și calitate superioară a alimentelor, este atingerea unei temperaturi foarte ridicate în timpul procesului de gătire.
Oala sub presiune CBC oferă aceste două caracteristici esențiale pentru obținerea unor preparate la cele mai înalte standarde de calitate.
Funcționarea și designul său permit gătirea în condiții de siguranță, cu viteză, precizie și eficiență economică, păstrând integral aroma, gustul și proprietățile alimentelor.
Oala sub presiune CBC optimizează procesul de gătire:
-
Valoare nutrițională – timp de gătire redus, ceea ce păstrează un nivel mai ridicat de nutrienți.
-
Calitate sanitară – eliminarea germenilor, virusurilor și bacteriilor dăunătoare.
-
Costuri – economie de energie și timp.
APLICAȚII
Potrivită în special pentru:
- Bucătării comerciale (hoteluri, spitale, reședințe etc.).
- Industrii de pregătire a alimentelor (catering).
- Procesarea alimentelor (conserve, mâncăruri gata preparate, fabrici de prelucrare a cărnii etc.).
- Autoclavă: Sterilizarea produselor și conservarea alimentelor.
Cu posibilitatea de a adăuga un manometru de presiune sau un termometru.
ACCESORII
- Carcasă externă rotundă sau modulară pătrată, fixă sau mobilă, cu instalare portabilă.
- Grilaj interior.
Diametru: 270 mm
Înălțime: 300 mm
Capacitate: 15 litri
Din inox AISI 304
Greutate: 7kg
Presiune de lucru ajustabilă 1-3 bari
Înălțime: 300 mm
Capacitate: 15 litri
Din inox AISI 304
Greutate: 7kg
Presiune de lucru ajustabilă 1-3 bari
Detalii
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review