Description
Palnie din otel inoxidabil
Putere: 2,2 kw
Productivitate: 960 – 2700 buc/h
Taiere intre: 170-1400 gr
Capacitate palnie: 200 kg
Piston: Ø 140 mm
Reglabil pe inaltime
Greutate: 550 kg
Dimensiuni: 2000x1000x1850 mm
Optional:
- sistem de rotunjire :998 euro +TVA
- sitem de modelare detasabile :1895 +TVA
- palnie 80 kg, 120 kg, 200 kg, 300 kg :1120 euro +tva , 1360 euro +tva , 1920 euro +tva , 2360 euro +tva ,
- palnie sub presiune 200 kg pentru a obtine rezultate perfecte si cu aluat mediu-dur (pana la 4,8l apa la 10 kg faina) :6880
- Constructie 100 % inox :1360 euro +TVA
Divizor volumetric cu piston divizeaza aluatul rapid si cu precizie. Este folosit pentru toate tipurile de aluat fiind special proiectat pentru unitatile de panificatie si patiserie.
Acest tip de divizor compact are un design special care permite divizarea aluatului cu ajutorului unui cilindru cu piston care asigura o manipulare atenta a aluatului cu o presiune minima fara ca acesta sa se incalzeasca.
Ajustarea greutatii pieselor se face usor printr-un dispozitiv automat de reglaj.
Cu ajutorul sistemului de control electronic se poate programa numarul de divizari cu oprire automata.
Utilajul se remarca printr-un consum redus de ulei in comparatie cu ceilalti producatori de pe piata.
Din masa de aluat fermentat trebuie sa se separe bucati din care sa se obtina, dupa coacere si racire,
produse de greutate prestabilita, tinandu-se seama de scazamintele in greutate care au loc la coacere si racire
(variind intre 5 si 20% la coacere si 2,5 – 3,5% la racire, dupa marimea si compozitia produsului).
Pentru a putea fi trecut la divizare, aluatul este scos din cuva de malaxor in care a fost preparat, operatie care,
in cele din mai multe cazuri, se realizeaza pe cale mecanizata folosindu-se rasturnatoarele de cuve.
Cu ajutorul acestora continutul cuvei este deversat in palnia masinii de divizare.
La divizarea manuala aluatul se taie direct din cuva in care s-a preparat.