Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Oracle Investment (horeca-echipamente.ro).

Site-ul Oracle Investment (horeca-echipamente.ro) este operat de societatea ORACLE INVESTMENT S.R.L., cu sediul in Str. Dobrogeanu Gherea nr.7, Cluj, Dej, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J 12/ 1443/07.06.2010. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Oracle Investment (horeca-echipamente.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Oracle Investment (horeca-echipamente.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor(persoane fizice) la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul (persoana fizica)are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Administratorul Oracle Investment (horeca-echipamente.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Oracle Investment (horeca-echipamente.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Oracle Investment (horeca-echipamente.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Oracle Investment (horeca-echipamente.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Oracle Investment (horeca-echipamente.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Oracle Investment (horeca-echipamente.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email 

Livrarea produselor :
Transportul nu include descărcare și manipulare marfa!
Cumparatorul descarca si manipuleaza marfa ! Pentru asta cumparatorul trebuie sa se asigure ca are la dispozitie toate mijloacele necesare manipularii: transpalet , liza , stivuitor sau un numarul suficient de oameni pentru descarcarea echipamentelor in bune conditii .
La momentul livrarii, persoana desemnata in acest sens de catre Cumparator / Beneficiar, va face receptia calitativa si cantitativa a produselor, semnand in numele Cumparatorului / Beneficiar, avizul de expeditie / procesul verbal de receptie /  primire/ predare al  produselor. Semnarea de catre Cumparator / Beneficiar , prin persoana desemnata a avizului de expeditie , CMR-ului, Pocesului verbal de receptie / primire  fara obiectiuni , atesta faptul ca produsele au fost livrate in cantitatea si calitatea stabilita contractual si nu prezinta vicii aparente , deteriorari  sau lipsuri aparute in timpul transportului .
Orice abatere de la calitatea bunului / bunurilor constatata de catre cumparator se comunica in maxim 3 zile de la livrare vanzatorului in scris cu descriere detaliata si poze ( reclamatiile ulterioare vor fi considerate nule ), acesta avand obligatia sa se deplaseze la cumparator in vederea constatarii starii de fapt. In cazul in care reclamatia este justificata vanzatorul se obliga  sa reparare , pe cheltuiala proprie, bunul/ bunurile necorespunzatoare calitativ. Daca reparatia necesita piese de la producator , aceasta poate dura pana la 30 de zile lucratoare  .In cazul in care acest lucru nu este posibil, sa  inlocuiasca sau sa returneze intreaga suma platita de catre cumparator .
Modificari tehnice: Fiecare producator își rezervă dreptul de a face modificări tehnice fără notificare prealabilă.
SC ORACLE INVESTMENT SRL  avertizeaza in mod expres asupra tuturor responsabilitatilor la prevederile prezentului Acord si a Termenilor Contractuali cu privire la la operarea acestui site si cu privire la orice actiune intreprinsa sau neintreprinsa bazata pe oricare din informatiile furnizate pe acest site sau prin intermediul acestuia. SC  ORACLE INVESTMENT SRL si furnizorii mentionati in site, nu vor fi raspunzatori pentru daunele directe, indirecte, prejudicii si penalitati reiesite din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestui site. Acest site poate contine erori, inadvertente, omisiuni, greseli si erori tipografice. Pozele produselor sunt informative si nu constituie obligatie contractuala. Raspunderea SC ORACLE INVESTMENT SRL  pentru orice daune, prejudicii si penalitati, indiferent de fundamentarea actiunii, este limitata la valoarea sumelor primite in luna de la Client .

Garantia:

Garantia produselor este de 1(un) an de zile de la data achizitionarii. Vizitele de    intretinere sau interventiile la sediul clientului nu sunt incluse in garantie.

Interventia in garantie se va face in maxim 5 zile lucratoare de la data receptionarii notificarii. Garantia se acorda conform certificatului de garantie si nu acopera urmatoarele elemente: materiale consumabile ca, ulei, geamuri, becuri , garnituri, chedere, Freon , elemente ornamentale , butoane, conexiuni electrice ,defectiuni datorita  caderii de tensiune sau presiune, debit gaz, manere, sigurante, baterii, defectiuni mecanice si electrice legate de manipulare etc.