Cuptor afumător electric multifuncțional, 5 tăvi 300x400 mm

Helia Smoker Germania
Codice Prodotto - SKU HELIA 24 Smoker complete
5.385,87 RON
1.050,00 
(IVA escluso)
6.516,90 RON
1.270,50 
(IVA incluso)
Helia Smoker Germania
Disponibil în 10-30 zile de la comandă
Informații: 0799 246 332, Luni-Vineri: 09-17

Descrizione

Alimentare: 230 V
Putere: 1,5 kW
Dimensiuni: 450x450x350 h mm
Greutate: 25 kg
Testat și certificat de RWTÜV / GS fabricat conform certificatului VDE CE
Temperatură: 50-250 °C

ECHIPARE STANDARD:
- tava de picurare 300x400 mm
- 1 grătar pentru păstrăv (300x400 mm)
- 1 grătar plat (300x400 mm)
- 1 tigaie pentru afumat
- 1 kg rumeguș,
- carnet de rețete și manual
- 2 șine demontabile (3 șine la cerere)

CAPACITATE:
- 24 păstrăvi până la 250 g fiecare sau
12 păstrăvi fiecare de 300 g
- aproximativ 4-6 pui
- aproximativ 7 kg friptură

MULTIFUNCTII:
■ Gătire și afumare în același timp - afumatul fierbinte
■ afumare fără gătire – afumare la rece
■ Gatire fara fum
■ Gătire rapidă cu temperaturi ridicate
■ Gătire lentă cu temperaturi scăzute
■ Păstrare la cald
■ Reîncălzire
■ Friptură
■ Gratar
■ Gratinare
■ Coacere
■ Decongelare

Timp de gătit și afumare:
- păstrăv 15 - 20 min., crap 20 - 30 min., stiuca 20 - 30 min., macrou 20 - 25 min., platica 15 - 20 min.,
halibut 15 - 20 min., homar 20 - 25 min., friptură de somon 15 - 20 min., scoici 20 - 25 min.
- pulpe de porc 45 - 60 min., friptură porc 40 - 60 min., burta porcului 30 - 45 min., purcei 60 - 90 min.
- fripturi 15 - 20 min., chiftele 15 - 20 min., ficat 15 - 20 min.
- pui 30 - 45 min., pulpă de pui 20 - 25 min., curcan 50 - 90 min.
- căprioară 45 - 60 min., pulpă de miel 60 - 90 min.
- cartofi 25 - 35 min., pizza 20 - 25 min., tofu 15 - 20 min.
HELIA SMOKER aduce tehnologia inovatoare în rândul cuptoarelor electrice cu fum, ele putând fi utilizate oriunde, atât în interior, cât și în exterior.
Prin afumare se înțelege tratamentul produselor alimentare cu fum de lemn netratat, natural, în special lemn de foioase. Inițial afumarea servea la conservarea de lungă durată a cărnii, a peștelui.În era frigiderelor, afumarea se utilizează mai ales pentru a aduce gustului arome rafinate.
Secretul: Fumul care învăluie produsele le conservă pe termen lung. El conține substanțe care coagulează proteinele și care au efect bactericid și conservant. Dacă și ce condimente mai adăugăm, rămâne la latitudinea și după fantezia fiecăruia. Deja strămoșii noștri știau să conserve carnea și peștele prin fum. Dar este nu doar un procedeu tradițional de conservare, ci utilizat și pentru a da un gust deosebit preparatelor.
În zilele noastre efectul conservant nu mai este prioritar, ci faptul că afumăturile sunt deosebit de gustoase. Un piept de pasăre sau de gâscă, o bucată de miel, un pește tocmai prins, devin prin afumare adevărate delicatese. Afumarea nu este ceva dificil și nici dăunătoare sănătății, dacă este făcută corect.

Dettagli

Commenti

Possiedi o hai utilizzato il prodotto?
Pubblica commento

Produse similare