Diferențele dintre un malaxor și un mixer planetar
Suntem adesea întrebați care sunt diferențele dintre un mixer planetar și un malaxor. Răspunsul simplu ar fi cam ca în bancul ala vechi:...
Produse HoReCa
Ce este un Retarder Prover/ proofer?
Un Retarder Prover este un dulap cu temperatură și umiditate relativă controlate și reglabile.
Este o piesă esențială în brutăriile și...
Congelare rapidă
Abatitorul , cunoscut și sub numele de blast chiller sau shock freezer, reprezintă cel mai sigur sistem de răcire accelerată a preparatelor, aducându-le la o temperatură...
Aflați cum puteți reduce consumul de energie cu Advanced Clima Technology de la Yesovens!
Cu toții suntem conștienți că economisirea energiei nu mai este în zilele noastre o opțiune, ci...
Abatitoare / Blast chillere / Shock freezer / Răcire rapidă
Abatitoarele erau, până în urmă cu câțiva ani, un echipament folosit mai ales în restaurante, gelaterii și patiserii. Ele...
Cum să alegi corect ușa cuptorului tău Pira
Cuptoarele profesionale pe cărbune de la Pira devin tot mai populare fiind prezente atât în multe restaurante cu stele Michelin cât și în...